Miljø og maling

 

Samarbejde

Jeg samarbejder med B&J hvor størsteparten af deres produkter såsom maling og træbeskyttelse, primært til håndværkere og industri, produceres på deres egen fabrik i Søborg.

logopng

Hos Malermester Joachim Friis ApS anvender vi altid den mest miljørigtige maling til opgaven.

Miljø

Vi er miljøbevidste og vælger derfor de meste miljørigtige produkter til løsning af opgaven uden at gå på kompromis med kvaliteten af malingen. Vi anvender hvis ikke andet er krævet – altid – svanemærket eller CE-godkendte produkter til opgaverne.


Valg af farver

Farve skaber stemning – så nemt er det. Det er netop valget af farve som skaber følelser hos os mennesker. Det er almindeligt kendt at farver er med til at præge humør. Brug der et farvekort til at pejle dig ind på hvilken farve du “går efter”. Du finder farveinspiration hos din lokale farvehandler eller her hos os. 


Brug kvalitetsmaling – det dækker

Mange tror fejlagtigt at maling er noget man kan spare på – men resultatet bliver derefter. Spar ikke på kvaliteten af malingen for det vil kunne ses efterfølgende. Kvalitetsmaling koster – men det holder til gengæld også.


Kontakt os på telefon 31 56 64 64 eller via mail her  hvis du ønsker at få mere at vide om farvevalg eller ønsker yderligere inspiration.